21 septembrie 2023

Contact us

„Ochii femeilor” – Expoziție de fotografie artistică itinerantă

 „Ochii femeilor” – Expoziție de fotografie artistică itinerantă

Cluburile Soroptimist Internațional din România organizează expoziția intinerantă „Ochii femeilor/Womens Eyes”, cu fotografii artistice realizate de către membrele organizației.

Colecția este prezentată câte o săptămână în fiecare dintre cele șapte orașe în care sunt filiale ale Clubului (Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Slatina, Timișoara și Târgoviște).

La Brașov, vernisajul va avea loc marți, 25 aprilie, la ora 18.00, însă expoziția poate fi vizitată în perioada 24-30 aprilie, la Galeria de Artă ECOS, de pe str. Vlad Țepeș nr.2, între orele 10.00 – 19.00. Curatorul expoziției este artistul plastic Sebastian Herțe.

Prin acest proiect, soroptimistele vor să prezinte realitatea cotidiană văzută prin ochii femeilor. Temele abordate în lucrările fotografice sunt diverse, de la  peisaje din natură și urbane, până la cele arhitecturale și abstracte.

Directorul de programe al Uniunii Soroptimist Internațional din România, Rodica Măciucă, precizează: „Această expoziție evidențiază creativitatea și talentul în  artele vizuale, care stimulează încrederea de sine a femeilor și contribuie la coeziunea soroptimistelor din România. Alături de lucrările de fotografie ale membrelor noastre pot fi admirate și lucrările unor tineri artiști locali și internaționali. Clubul Soroptimist Internațional Brașov apreciază colaborarea cu Galeria de Artă Ecos, rod al viziunii doamnei Diana Pascu. Îi așteptăm alături de noi pe toți iubitorii de artă!”.

Sursa si imagine: comunicat remis La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.