9 decembrie 2023

Contact us

ReCONSTRUIM ROMÂNIA – Educație antreprenorială pentru viitor

 ReCONSTRUIM ROMÂNIA – Educație antreprenorială pentru viitor

Motto:
„Pentru a (re)construi o țară este nevoie de educație!”

Este momentul să alocăm timp pentru dezvoltarea unei viziuni antreprenoriale, pilonul sustenabil principal al viitorului României.

Astfel, misiunea noastră este aceea de a construi o punte care să sprijine educația antreprenorială a tinerilor din comunitățle din care facem parte, de a realiza un mediu propice pentru dezvoltarea noilor generații de antreprenori.

Conștienți de importanța majoră a educației antreprenoriale la scară largă a luat naștere proiectul #ReConstruimRomânia”. Pornim la drum cu această inițiativă pentru că ne dorim o comunitate de tineri cu valori și aspirații sănătoase care să învețe din experiența antreprenorilor consacrați.

Antreprenoriatul se naște dintr-un VIS, dintr-o PASIUNE, iar misiunea educației antreprenoriale este aceea de a ajuta tinerii în direcția realizării acesteia: CE face, CUM face, CARE sunt soluțiile.

Spiritul antreprenorial trebuie cultivat pentru a putea fi asumat. Doar așa putem să facem schimbări în societate.

Viitorul este al antreprenorilor curajoși care își folosesc creativitatea pentru a construi o afacere care îi definește, un BRAND.

Și cel mai simplu mod de a pregăti acest viitor este să-l creezi chiar tu!

#ReConstruimRomânia este podul de legătură între nevoile identificate și resurse. Este Viziunea în care așezi aceste piese astfel încât să creeze VALOARE. România devine astfel o comunitate a antreprenorilor conștienți de importanța #acțiunii și #implicării. DINAMICA antreprenorială bazată pe relațiile autentice, centrate pe rezolvarea nevoilor celor din jurul nostru duc la construirea unei comunități puternice și sustenabile.

,,Într-o lume hiper conectată, este foarte important ca tânăra generaţie să aibă dezvoltat spiritul antreprenoriatului, indiferent dacă alege să muncească în companii sau să îşi lanseze propriile afaceri.”

Ne propunem astfel să aducem #împreună oameni pasionați, inovatori și curajoși, #mentori, pentru a creea o comunitate care sprijină educația antreprenorială.

,,Practic, demarăm un program important de responsabilizare a tinerilor ce are la baza colaborarea institutiilor publice cu mediul privat, a mediului privat cu angajații, a mediului privat cu instituțiile bancare. Iar această colaborare va trebuie să aibă un numitor comun, #solidaritate. De gestionarea fiecărei surse pe care o avem în prezent, depinde viitorul nostru, iar resurse cea mai importantă este omul.”

ReConstruim România!
Un proiect ambițios ce aduce #energie, #idei și #forțe proaspete!

Inițiatori
Asociația Suport Regiunea Centru
Asociația Start Voluntar
ProMarketing&PR

Sursa si imagine: comunicat remis La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.