22 septembrie 2023

Contact us

Spectacol caritabil ‘Şansă pentru Eliza’

 Spectacol caritabil ‘Şansă pentru Eliza’

Brașovul dă o amplă dovadă de solidaritate cu Eliza, astfel cu implicarea: Liceului ANDREI MUREȘANU în parteneriat cu Asociația PROJECTS FOR HUMANITY, PALATUL COPIILOR, Fundaţia TINERI PENTRU TINERI și a altor instituții, în data de 17.02.2017 (Vineri), la ora 17:00 va avea loc la Centrul Cultural Reduta din Brașov un spectacol caritabil pentru Eliza. 

Evenimentul ŞANSĂ PENTRU ELIZA, in memoriam Dănuţ Bălan – ediția a V- a Brașov, inițiat de profesor MIRONA PAVEL și ALEXANDRA JOIȚA (Asociația PROJECTS FOR HUMANITY), constă într-un spectacol caritabil având ca invitaţi speciali: artisti de la PALATULUI COPIILOR şi OVIDIU SCRIDON (interpret – chitară și voce). Spectacolul va fi completat de o expoziție și licitație cu lucrări plastice .

Pentru noi  cei implicați în această campanie e un moment emoționant, faptul că există oameni ce s-au oferit din  proprie inițiativă să ne ajute, ne oferă puterea de a merge mai departe. Familia Elizei crește, numărul celor ce îi sunt aproape este tot mai mare, iar asta nu poate decât să ne bucure.

Vă mulțumim din toată inima tuturor celor implicați, organizatorilor, participanților, celor ce ne-au ajutat și susținut până acum!

În 2011 Eliza a fost diagnosticată cu „Sarcom cu celule clare la călcâi”. A urmat o perioada grea cu multe intervenții, atât în țară cât și în Ungaria. Nu a trecut mult timp, iar în 2015 cancerul a recidivat la plămân, diagnsoticul a fost metastaze pulmonare. În prezent Eliza așteaptă rezultatul analizelor, imediat ce va sosi rezultatul, va sosi și schema tratamentului ce va costa câteva zeci de mii de euro.

Fondurile stânse în cadrul evenimentului vor fi direcționate către Elizabeth Cotioraș, Eliza, cum îi spun prietenii, tânăra din povestea noastra, care luptă pentru o viață normală. Există pentru ea o şansă de recuperare la o clinică internaţională de Recuperare din Turcia, pentru care ar avea însă nevoie de câteva mii de euro, o sumă exorbitantă ce depășeste cu mult posibilitățile familiei. Vă invităm astfel să luați parte la acest eveniment, și împreună să contribuim la câștigarea luptei pentru o viață normală a Elizei!
www.impreunapentrueliza.ro

Cei ce vor să ne ajute cu o donație, oricât de mică, o pot face

Euro:

Iosub Cosmin Teodor
IBAN: RO53BTRLEURCRT0349521201
SWIFT: BTRLRO22

Lei:

Iosub Cosmin Teodor: RO06BTRLRONCRT0349521201
Elizabeth Cotioraș: RO62BTRLRONCRT0346422401

Specificați: Donație

cosminsysu@gmail.com

Redactia

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.