5 decembrie 2023

Contact us

Startup Europe Week Brasov 2017, deschiderea oficiala

 Startup Europe Week Brasov 2017, deschiderea oficiala

Afacerile noi sunt start-up-uri. Acest concept l-am înțeles ieri (luni 06 februarie), la deschiderea oficială Startup Europe Week Brasov 2017.

De ce ai nevoie pentru a înființa un start-up? Inițiativă, puterea de a duce un lucru la bun sfârșit, să înțelegi și să accepți schimbarea, încredere în oameni, puterea de a lucra în echipă, adaptabilitate, abilități sociale dar și de resurse.

Star-up-ul este o companie, o organizație, un parteneriat care poate genera modele de afaceri repetabile și de succes prin respectul față de parteneri, produse de calitate care devin un brand, seriozitate.

Despre succes, eșec, despre bunele sau relele practici, despre abilități, oportunități, cum poți finanța un start-up în domeniul turismului, al agriculturii sau în alt domeniu, flexibilitatea în raport cu partenerii comerciali, servicii de consultanță și nu numai, avantajele afacerii, despre răbdare și pasiune în cadrul evenimentului Startup Europe Week Brasov 2017.

Vă invit să urmărim cu atenție intervenția fiecărui interlocutor. Nu este exclus să vă doriți deschiderea unei afaceri iar noi vă dorim mult succes. Expunerile sunt plăcute, dinamice, vin cu elemente clare, iar interacțiunea cu cei prezenți ne arată părțile bune sau greșelile dintr-un start-up.


Video: Youtube

Credit foto: Dan STRAUTI

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.