27 februarie 2024

Contact us

„Steaua sus răsare”, spectacol extraordinar de Crăciun, la Opera Brașov!

 „Steaua sus răsare”, spectacol extraordinar de Crăciun, la Opera Brașov!

bsh

Vineri, sâmbătă și duminică, 15, 16 și 17 decembrie 2023, de la ora 18.30, în Sala de pe strada Bisericii Române, ne vom întâlni la tradiționalul și îndelung-așteptatul spectacol de Crăciun al Operei Brașov, intitulat „Steaua sus răsare”! Cât de atractiv este acest eveniment anual ne-o dovedește faptul că biletele pentru cele trei reprezentații au fost epuizate în mai puțin de 24 de ore de la punerea lor în vânzare!

„Crăciunul, la Opera Brașov! Crăciunul… împreună! Crăciunul… acasă! Ce sentiment mai bogat, mai cald și mai emoționant decât acesta? Să fim toți, împreună, colindând și sărbătorind Nașterea Mântuitorului!

Pentru prima dată, în cadrul spectacolului de Crăciun, vor veni ca invitați ai Operei Brașov îndrăgiții interpreți Marcel Pavel și Alexandra Crișan, precum și Bogdan Ota, în calitate de pianist și compozitor. Ca în fiecare an, Corul de Copii UNISON – Seniorii sărbătorește alături de noi, prezența lor fiind o constantă în cadrul stagiunii. Totodată, rămânem fideli ideii de a promova tinerii artiști, de aceea o avem, ca invitată, pe Ioana Mîrți, studentă la clasa profesoarei Anda Pop, solista noastră fiind, în același timp, coordonatorul spectacolului de Crăciun.

Ca de fiecare dată, soliștii, orchestra, corul și baletul Operei Brașov vor fi gazdele dumneavoastră, cei care vă vor face să vă simțiți ca acasă!

Conducerea muzicală îi va aparține maestrului Andrei Tudor, prieten apropiat al instituției noastre, iar regia artistică poartă semnătura Andei Tabacaru. Amfitrionul serii va fi carismaticul Adrian Nartea, care revine, pentru al doilea an consecutiv, pe scena Operei Brașov.

Programul spectacolului este unul foarte bogat și ne vom regăsi, cu siguranță, atât în sensibilele colinde românești și vom avea ocazia de a călători pe întreg mapamondul, prin intermediul pieselor internaționale din repertoriul universal dedicate Crăciunului”, afirmă Mihai Irimia, director artistic al Operei Brașov.

Invitați: Alexandra Crișan, Marcel Pavel, Bogdan Ota, Ioana Mîrți

Corul UNISON – Seniorii (dirijor, manager general: George Dumitrașcu)

Pe scena Operei Brașov, vor evolua soliștii: Mădălina Bourceanu, Aurelia Florian, Anda Pop, Cristina Radu, Asineta Răducan, Carmen Topciu, Adrian Dumitru, Mihai Irimia, Alexandru Chiriac, Valentin Marele, Marian Rește, Alin Anca.

Soliști balet: Ariana Marcu, Hana Okudaira, Teodor Pătrașcu, Claudiu Dane.

Își dau concursul Orchestra, Corul și Baletul Operei Brașov.  

Prezintă: Adrian Nartea

Dirijor: Andrei Tudor (invitat)

Regia artistică: Anda Tabacaru

Scenografia: Rodica Garștea

Dirijor cor: Dragoș Cohal

Coregrafia: Alexandru Fotescu, Valentina Mirică

Coordonator spectacol: Anda Pop

Regie scenă: Dan Antipa

• Spectacolul durează trei ore și are o pauză.

Pentru aceste evenimente, nu mai sunt bilete disponibile!

Evenimente desfășurate cu sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Municipiului Brașov.

bsh

Sursa și imagine: comunicat remis La pas prin Brașov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.