16 mai 2024

Contact us

Tango Brașov aniversează 14 ani de activitate

 Tango Brașov aniversează 14 ani de activitate

Tango Brașov aniversează 14 ani de activitate

Dragii noștri,

Luna MAI are o semnificație aparte pentru noi! Mai exact, data de 16 mai! 🎊✨

După inaugurarea în august 2008, la Brașov, a primului festival internațional de tango argentinian din România – Transylvania Tango Fest/Marathon, anul următor, în 16 mai 2009, am deschis porțile școlii de tango argentinian Tango Brasov by Studio Tango Nada Mas ®!

În decursul celor 14 ani de activitate, fiecare an a lăsat în urma lui multe amintiri frumoase, alături de oameni extraordinari. Fiecare pagină din jurnalul Tango Brașov este un motiv de zâmbet, de introspecție, un motiv de recunoștință, un motiv de…”mai adă”! 😊

Am cunoscut oameni cu inima tangueră până la cea mai adâncă pulsație. Am interacționat cu oameni grozavi (maeștri, colaboratori, artiști) alături de care am crescut, am predat, am învățat – oameni care respiră tango, care insuflă tango. În toți acești ani încununați cu multă muncă, străduință și dăruire, am transmis din toată inima, cursanților STNM și nu numai, această pasiune numită: Tango! TanGo with feeling!

Călătoria continuă, pregătiți și cu sufletul tresăltând de bucurie pentru tot ce ne va aduce mai bun fiecare prezent și viitor!

Vă mulțumim pentru călătorie, vouă, tuturor cursanților, profesorilor, colaboratorilor și dansatorilor care ne(ați) însoțit(i), indiferent de vreme și/sau de vremuri! 🤗❣️🙏

Așa-Dar, vă invităm să celebrăm împreună:
Când? Sâmbătă, 13 mai 2022, ora 20.00;
Unde? Centrul Cultural Reduta, sala de muzică;
De ce? Pentru a sărbători dansul, prietenia și pentru a ne aminti momentele petrecute în acești 14 ani de existență!
Contribuție: 45 Ron.

Îmbrățișări pline de voioșie!

Doina Enache
Fondator Tango Brasov by STNM®
Email: tangobrasov@gmail.com

Credit foto: Dan Străuți

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.