23 iulie 2024

Contact us

Târg de Crăciun la Muzeul de Etnografie Brașov

 Târg de Crăciun la Muzeul de Etnografie Brașov

Permanent galeria de artă populară a Muzeului de Etnografie Brașov și magazinul de suveniruri de la Muzeului Civilizației Urbane a Brașovului vă oferă cadouri pentru cei dragi.

Cu ocazia sărbătorilor de Crăciun Muzeul de Etnografie Brașov, cu sediul în Bulevardul Eroilor nr. 21 A vă invită începând cu data de 12 decembrie 2017, să treceți pragul unui mic târg de Crăciun.

În cadrul târgului veți putea admira și cumpăra: mileuri și ornamente pentru bradul de Crăciun realizate astăzi în tehnica dantelei cu ciocănele, design vestimentar și globuri realizate în tehnica frivolite, jucării croșetate și lumânări parfumate.

Acest târg este susținut de Berze Katalin și tinerele dantelărese din  Sâncrai, jud. Harghita care realizează obiecte în tehnica dantelei cu ciocănele, dantelăreasa Violeta Roman din Feldioara care completează târgul cu globulețe și gulere lucrate în tehnica frivolite, și artizanii brașoveni Gabriela Bularca și Lucica Burkuș care aduc mai aproape spiritul sărbătorilor prin jucării croșetate și lumânări parfumate.

Acest eveniment face parte din strategia de marketing a noii expoziții permanente Memoria fibrelor textile. De la împletitul manual la tricotajul mecanic.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.