Teatrul Particular Brașov vă invită la spectacolul „4 FEMEI LA POLIȚIE”!

După o pauză nedorită de 4 luni,  Teatrul Particular Brașov în parteneriat cu Centrul Cultural Reduta Brașov revine în lumina reflectoarelor cu o comedie: „4 FEMEI LA POLIȚIE”! Interpretează Dorina Roman. Rezervări bilete 0799.977.357. Locație Centrul Cultural Reduta. Joi 18 februarie ora 19.00.  Durata spectacol 1h 20 minute.

O comedie spumoasă, 4 roluri savuroase, în care actrița face un adevarat tur de forță printre personaje, interpretând cu talent și credință, fiecare „doamnă”! Dezida Coșovete, Mimicela Zurgălău, Nineta Sorcoveanu și Țușca Wilmoș, sunt „Invitate” la secția de poliție pentru un mic „interviu”. Femei simple, dar cu vise mărețe, neîmplinite, își varsă oful în fața domnului comisar, încercând să-l îmbuneze și chiar să-l cucerească! Scenariul adaptare liberă după Tudor Mușatescu!

Dorina Roman, a terminat facultatea de teatru în anul 2000, la Târgu Mureș; timp de 12 ani a lucrat în televiziune, realizând diferite emisiuni de divertisment. A filmat reclame tv, diferite seriale de televiziune, însă dragostea ei a rămas TEATRUL, pe care nu l-a trădat niciodată. În anul 2010 a înființat Teatrul Particular Brasov, iar în 2013 a publicat cartea „Teatrul Particular Brașov, între scenă și culise”.

În anul 2018 câștigă marele trofeu „Femina VIP” și premiul de excelență în Cultura „Marioara Voiculescu” pentru promovarea culturii la Brașov! În anul 2019 primește diploma de excelență pentru activitatea culturală din partea Asociatiei Art by Fuego.

☆ Spectacol invitat în anul 2016 la Festivalul International de Teatru de la Constanta ☆ Spectacol invitat la Zilele Culturii la Busteni 2015, 2016, 2018 ☆ Spectacol invitat la Festivalul „Mituri. Repere. Identități” Baia Mare 2019 ☆ Spectacolul s-a jucat în prezența nepoatei lui Tudor Mușatescu, doamna Pușa Petroșanu și a nepotului mareșalei teatrului românesc, doamna Marioara Voiculescu, dl Lucian Voiculescu, Dorina Roman fiind felicitată de către aceștia.

Sursa foto: Teatrul Particular Brașov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.