1 octombrie 2023

Contact us

Teren de sport vandalizat

 Teren de sport vandalizat

Un teren de sport recent renovat a rămas fără o poartă de fotbal

Terenul de sport modernizat toamna trecută în parcul de pe Bulevardul Ștefan cel Mare a fost vandalizat ieri. Una dintre porțile din aluminiu a fost ruptă și doborâtă la pământ. Reprezentații Serviciului Amenajare Zone de Agrement spun că potrivit unor copii din zonă, poarta ar fi putut fi vandalizată de un grup de tineri care consumaseră alcool, cu o noapte în urmă. Totuși, la Poliția Locală nu a fost făcută nicio sesizare cu privire la acest incident, din partea vreunui cetățean din zonă.

Reamintim că în luna septembrie, ca parte a strategiei municipalității de sprijinire a sportului de masă și extindere și modernizare a facilităților sportive și de relaxare. primăria a modernizat șapte terenuri de sport, destinate destinate iubitorilor de fotbal, baschet și tenis, cu toate dotările specifice fiecărui sport.

Lucrările au vizat zona Aleii de sub Tâmpa, parcul de pe Bulevardul Ștefan cel Mare și parcul de pe strada Soarelui. În parcul de pe Bulevardul Ștefan cel Mare, pe o suprafață de 35×25 m, a fost amenajat un teren de joc multifuncțional, cu gazon artificial, destinat în special fotbalului. Terenul poate fi folosit în întregime pentru un meci sau se poate juca minifotbal, pe lățime, fiind astfel disponibile două suprafețe de joc. Porțile au fost dotate cu plase textile. De asemenea, au fost montate și coșuri de baschet.

Din păcate, din cauza duratei procedurii de achiziție, cel mai probabil pe terenul de sport vor fi montate din nou porțile vechi, din fier, care, în ciuda vârstei, și-au dovedit longevitatea în fața atacurilor unor tineri certați cu regulile bunului simț.

Foto: Primaria Brasov

Sursa: comunicat remis La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.