3 decembrie 2023

Contact us

Programul de lucru cu publicul al Primăriei Brașov, dar și al Direcției Fiscale, modificat

 Programul de lucru cu publicul al Primăriei Brașov, dar și al Direcției Fiscale, modificat

Centrul de Informații pentru Cetățeni și Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanei. Până în data de 31 martie programul de relații cu publicul al Centrului de Informații pentru Cetățeni va fi de Luni-Joi, de la 8.30 la 11.30 și de la 12.00 la 14.30, iar vinerea 8.30-12.30. La evidența persoanelor, programul cu publicul este Luni-Joi, 8.30-14.30, iar vineri de la 8.30-12.30. La acestea se adaugă pauze aferente dezinfecției. Această decizie a fost luată pentru a nu risca închiderea totală a acestor instituții.

Până în data de 31 martie programul de relații cu publicul al Direcției Fiscale va fi de Luni-Joi, de la 8.30 la 11.30 și de la 12.00 la 14.30, iar vinerea 8.30-12.30. La acestea se adaugă pauze aferente dezinfecției.

De asemenea, primarul a luat decizia de a amenaja două centre de carantină, pe teritoriul municipiului Brașov. ,,În urma discuțiilor pe care le-am avut cu prefectul Mihai Catalin Văsii, am luat decizia de a amenaja două centre de carantină, cu 31 de camere în total, în cazul în care vor apărea situații care să impună izolarea unor persoane pentru care este necesară luarea acestor măsuri. În următoarele ore vom face o igienizare si dezinfecție a acestor spații, după care le vom pune la dispoziția Comitetului Județean pentru Situații de Urgență”, a spus primarul George Scripcaru.

Foto: Primaria Brasov

Sursa: comunicat remis La pas prin Brasov

Redactia

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.