17 mai 2024

Contact us

Tir–Sportiv: Bronz la Campionatele Mondiale Universitare Bydgoszcz 2016

 Tir–Sportiv: Bronz  la Campionatele Mondiale Universitare Bydgoszcz  2016

In perioada 12-18.09.ac s-au desfasurat in localitatea Bydgoszcz / Polonia  ”Campionatele Mondiale Universitare de Tir Sportiv ”, unde  Clubul Sportiv Universitar Brasov a fost reprezentat de catre sportivul Ion Stefan Rares, student al facultatii de Educatie Fizica si Sporturi Montane din cadrul Universitatii Transilvania Brasov, acesta fiind insotit de catre  antrenoarea sa, Cristina Balan.

 ”La Campionatul Mondial Universitar as evidentia medalia de bronz a echipei formata din sportivul nostru  Ion Stefan Rares,  si inca doi componeti de la Iasi, castigata la proba de Pistol Liber 60f si locul VI de la proba de Pistol aer comprimat 60f .

La proba de glont, Rares a reusit sa treaca de faza eliminarilor si sa ia startul si in calificari unde, dupa primele patru decade, se afla, inca, in cursa pentru accederea in finala.

Rezultatele cifrice au fost conforme perioadei de pregatire in care ne aflam,perioada care are finalizare in luna martie 2017, timp in care avem ca obiectiv calificarea in vederea participarii la Campionatele Europene de aer comprimat , care se vor desfasura la Maribor/Slovenia.

Participarea la aceasta competitie a fost posibila datorita sustinerii de catre directorul  CSU Brasov,  dl. Gabriel Calancea, aceasta competitie nefiind finantata de catre FSU.  Din pacate, intoarcerea acasa a fost umbrita de un incident neplacut avut cu Politia de Frontiera din Polonia, fapt care a insemnat neimbarcarea in cursa initiala si intoarcerea acasa cu o intarziere de 24 de ore. Faptul ca nu suntem, inca, aliniati la legislatia europeana cu documentele de transport ale armelor pe teritoriul U.E., a facut ca Politia de Frontiera din Gdansk sa nu ia in considerarea actele cu care ne-am deplasat si pana acuma la competitiile internationale.

In perioada urmatoare vom continua pregatirea, urmand ca din luna noiembrie sa incepem si participarile in noul sezon de aer comprimat ,” a declarat prof. Cristina Balan.

Imagini remise La pas prin Brasov de CSU Brasov.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.