1 octombrie 2023

Contact us

Un roman stabilit în Dubrovnik, Croația deschide in Brasov un escape room inspirat din Game of Thrones

 Un roman stabilit în Dubrovnik, Croația deschide in Brasov un escape room inspirat din Game of Thrones

Desi una dintre cele mai turistice destinatii ale Romaniei si, totodată, unul dintre cele mai mari orase ale tarii, oferta de locuri distractive in care poti merge cu prietenii sau familia in Brasov nu este foarte variata. Ca sa nu mai vorbim de familiile cu adolescenti, carora le este greu sa gaseasca o activitate de familie pe gustul tuturor.

Iarna aceasta vine insa cu surprize pentru brasoveni si turistii care viziteza orasul. Acestia vor putea sa se distreze la poalele Tampei la fel cum o fac turistii din Dubrovnik, Croatia, faimoasa statiune de la malul Adriaticii, mergand la noul escape room deschis in oras de Puzzle Punks – Escape Room Brasov.

,,Suntem singurul escape room din Brasov inspirat din Game of Thrones și venim cu o experienta de 5 ani pe piata din Dubrovnik, Croatia, unde am deschis prima astfel de companie de pe piata. Vom aplica la Brasov cunostintele acumulate acolo pentru a oferi aceleasi experiente de calitate celor care ne viziteaza si la poalele Tampei”, spune Bogdan Dascalescu, Owner Puzzle Punks. ,,Ne mandrim cu escape room-ul din Dubrovnik, care a ajuns repede una dintre atractiile orasului, cu peste 700 de recenzii pozitive pe platforma TripAdvisor, cel mai mare agregator de recenzii online din lume”, adaugă Bogdan, citat de La pas prin Brasov.

Puzzle Punks – Escape Room Brasov oferă, în acest moment, jocul de evadare denumit Save King’s Landing, inspirat din faimosul serial Game of Thrones. Constructia acestuia a durat 5 luni, iar compania mai are in plan constructia altor 3 jocuri in urmatorul an.

Investitia totala a proiectului va depasi 40.000 de euro. Mai mult, escape room-ul dispune si de un spatiu generos de receptie (80mp) pentru a veni in intampinarea celor care vor sa isi serbeze un eveniment privat la locatie (zile de nastere, petrecerea burlacilor/burlacitelor), dar si companiilor care sunt in cautarea unei activitati de team-building care sa imbunatateasca relatiile dintre angajati pentru grupuri medii si mari (10-100 persoane), sau al unui spatiu pentru evenimente corporate.

Investitia in aceasta noua atractie din Brasov este suportata partial de Bogdan Dascalescu, Owner Puzzle Punks, si partial prin fonduri europene destinate celor plecati in Diaspora: “In 2018, am aflat de fondurile UE acordate prin programul Diaspora Start-Up lansat de Camera de Comert si Industrie Brasov, care incurajeaza antreprenorii sau specialistii plecati din tara sa se intoarca si sa aplice cunostintele acumulate peste hotare pentru a incepe o afacere local. Rezultatele excelente din Dubrovnik ne-au convins si ajutat sa obtinem aceasta finantare. Am putut, astfel, sa ne extindem si sa deschidem noua locatie la Brasov”, marturiseste Bogdan.

Puzzle Punks Escape Room Brasov este situat in Centrul Civic, pe Strada Mihail Kogalniceanu, Nr 11, Bl C1, Et 7+1.

Pentru rezervari si informatii, puteti intra in contact cu Puzzle Punks la telefon +40 745 66 10 88, pe email la wizard@puzzlepunks.ro sau online la www.puzzlepunks.ro

Informații de background – Ce sunt escape rooms?

Escape Rooms, sau camere/jocuri de evadare, cum sunt cunoscute la noi, sunt un concept foarte popular pe mapamond, existand peste 40.000 de astfel de companii la nivel global.

Pe scurt, acestea sunt jocuri de aventura reale unde echipe de 2-6 persoane devin actorii principali ai aceste experiente si pasesc intr-o camera decorata tematic, avand la dispozitie 60 de minute pentru a gasi indicii, a rezolva o serie de puzzleuri si provocari.

Astfel, acestia trebuie sa dezlege toate secretele jocului, interactionand cu decorul si obiectele din camera, misiunea finala fiind variata (sa iasa din camera, sa gaseasca un obiect, sa descopere un infractor etc.).

Sursa si imagini: comunicat remis La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.