2 decembrie 2023

Contact us

Vezi fotografii de la atelierele „Artă în lucru”, cu Serebe, John Dot S și Sandi

 Vezi fotografii de la atelierele „Artă în lucru”, cu Serebe, John Dot S și Sandi

Save or Cancel a organizat o serie de ateliere creative în București, cu ocazia Zilei Culturii Naționale, cu sprijinul Ministerului Culturii. 

Proiectul Atelierele „Artă în lucru” a propus o serie de șase ateliere educative, în perioada 15 – 31 Ianuarie 2023, susținute de artiști activi și apreciați din comunitatea street art, precum Serebe, John Dot S și Sandi.

Participarea a fost gratuită, iar cei prezenți au primit toate materialele necesare. În plus, participanții au avut ocazia să lucreze și să schimbe idei cu artiștii preferați și să realizeze o mică lucrare pe care să o păstreze în arhiva proprie.

În cadrul celor șase ateliere, deopotrivă recreaționale și educative, au participat persoane cu vârste și abilități diferite. A fost o oportunitate excelentă de a descoperi artiști extraordinari și lucrările lor într-un mod inedit și participativ.

Proiectul cultural Atelierele „Artă în lucru” susține, cu ajutorul unor artiștilor remarcabili, educația artistică non-formală pentru toate categoriile de public, indiferent de pregătirea acestora. Implicând artiștii în crearea atelierelor, proiectul a oferit participanților oportunitatea de a dobândi de la artiști, informații practice despre tehnici de lucru, dar și despre activitatea și motivația acestora.

Proiect cultural finanțat de Ministerul Culturii.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Ministerului Culturii.

Parteneri: Biblioteca Metropolitană București, Lente

Parteneri media: Radio România CulturalIgloo, ZeppelinThe InstituteIQadsRevista AtelierulTeen PressRevista GolanLa pas prin Brașov, Modernism.roLitera9Agenția de CartePropagarta.

Sursa si imagini: comunicat remis La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.