24 aprilie 2024

Contact us

Zarnesti Challenge – cursă de alergare pe un traseu amenajat în pădure cu diverse obstacole

 Zarnesti Challenge – cursă de alergare pe un traseu amenajat în pădure cu diverse obstacole

ZĂRNEŞTİ CHALLENGE este o cursă de alergare pe un traseu amenajat în pădure cu diverse obstacole. Parcurgerea acestui traseu presupune un efort fizic susţinut şi necesită o minimă pregătire fizică.

Cursa va avea loc în data de 23.07.2016 în localitatea Zărneşti, judeţul Braşov lângă traseul de motocross Brebina.

ZĂRNEŞTİ CHALLENGE este un eveniment de alergare destinat tuturor iubitorilor de mişcare în aer liber care au vârsta peste 18 ani, atât amatori cât şi profesionişti. Concurenţii au obligaţia să respecte termenii şi condiţiile din regulamentul concursului. Concurenţii trebuie să semneze declaraţia pe proprie răspundere pusă la dispoziţie de către organizatori la ridicarea kit-ului de participare.

Zarnesti Challenge editia I

Traseu si detalii cursa

Traseul competiţiei are distanţa de 7 km cu peste 30 de obstacole pentru AMATORI şi 14 km cu peste 60 de obstacole pentru PROFESIONISTI. Mai exact parcurgerea de 2 ori a traseului de concurs, traversând drumuri forestiere, poteci cu diferite înclinaţii de aceea este recomandată încălţămintea de trail.

Obstacolele le vor pune la încercare abilităţile sportive. Pereţi verticali ce vor trebui escaladaţi cu sau fără ajutorul frânghiilor, pasaje înguste şi tuneluri joase prin care se va trece târâş, zone de alergare cu greutăţi, alergare prin anvelope auto, căţărare pe frânghii vor testa abilitățile și rezistența participanților. Este recomandată folosirea mănuşilor fără degete.

Traseul va fi însemnat cu bandă şi va avea voluntari care vor indica direcţia de urmat. În zone strategice concurenţii vor fi supravegheaţi de către arbitrii. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a modifica traseul în funcţie de condiţiile meteorologice.

Categorii pentru participare

Elita masculin/feminin -35 ani si +35 ani
Amatori masculin/feminin -35 ani si +35 ani

Taxa de Participare- cost si premii

Înscrierea se face pe website-ul nostru, la adresa de email events@paservices.ro, codul EVENTS.PASE in subiect (pana la data de 15 iulie 2016). Acest cod va asigura refuceri la cazare sau alte facilitati in ziua concursului.

Taxa de înscriere este de 70 lei (saptezecilei). Aceasta se va achita mai jos:

CLUBUL SPORTİV JİTSU ZĂRNEŞTİ
Cont: RO38BRDE080SV49403210800
Detalii plata: EVENTS.PASE

În cazul înscrierilor online validarea se va face doar după dovada achitării taxei de participare. Înscrierile se pot face şi la faţa locului în funcţie de disponibilitate dar nu garantăm kitul complet de participare, cu excepţia numărului de concurs.

În cazul retragerii din cursă taxa de participare nu va fi înapoiată, dar poate fi cedat locul altui participant. Această modificare de date trebuie adusă la cunoştinţa organizatorilor cu cel puţin 3 zile înainte de competiţie.

Pachetul de Concurs

Toţi participanţii validaţi vor beneficia de un kit de participare ce va cuprinde:
– Numărul de concurs;
– Tricou tehnic;
– Medalia de finisher;
– Sticlă cu apă 0.5l;

Organizatorii si coorganizatorii vor pune la dispoziţie tuturor participanţilor:
– Punct de revitalizare la finish şi pe traseu.
– Asistenţa medicală în caz de nevoie;
– Toalete ecologice;
– Dusuri cu apa calda;

Obligatii concurs

Echipament obligatoriu: pantofi de alergare, numărul de concurs vizibil(de preferat la spate)pe toată durata concursului.

Se recomandă haine de ploaie, mănuşi, încălţăminte şi haine de schimb. Concurenţilor le este interzisă utilizarea aparatelor ce limitează auzul în timpul cursei.

Este de datoria fiecărui concurent să determine dacă abilităţile sale fizice sunt potrivite pentru acest tip de cursă conştientizând riscurile implicate şi necesitatea unui control medical amănunţit înainte de eveniment.

Participanţilor le este interzisă să participe sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe care alterează capacităţile mentale sau fizice.

Organizatorii pot descalifica / penaliza concurenţii care:
-nu respectă traseul;
-omit intenţionat trecerea obstacolelor;
-utilizează un mijloc de transport;
-nu arată respect faţă de ceilalţi participanţi,organizatori,voluntari;
-sunt ajutaţi de suporteri;
Concurenţii se pot ajuta reciproc la trecerea obstacolelor.

Ora de start si alte specificatii

Startul competiţiei se va da la ora 11:00
Nu este limită de timp pentru parcurgerea traseului.

Premierea

Se vor premia in bani urmatorele categorii:

elita masculin
elita feminin
amatori masculin
amatori feminin
categorie speciala +50 ani
Se vor premia doar categoriile pentru care există minim 15 concurenţi.

Pentru inscrieri ale companiilor si ale personalului acestora, se vor oferi diplome de participare, posibilitatea targetata a promovarii firmei in schimbul unei donatii pentru sprijinul competitiei prin TV, media si comunicat de presa inainte si dupa eveniment, posibilitatea de a adauga bannere publicitare la locatie si de a purta echipament cu brandul firmei ce se reprezinta. Detalii suplimentare la telefon +40 737 44 10 03 sau la events@paservices.ro cu subiectul Zarnesti Challenge.

VIA: https://www.facebook.com/events/904916769621797/
Pentru informatii suplimentare: http://zarnestichallenge.ro/

Fotografii de la editia I, din 2015:

Zarnesti Challenge 2015, prima parte

Zarnesti Challenge 2015, a doua parte

Zarnesti Challenge 2015, partea a treia

Credit foto: Dan STRAUTI

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.