21 septembrie 2023

Contact us

Asociația Beard Brothers Brașov organizează Winter Charity Fair

 Asociația Beard Brothers Brașov organizează Winter Charity Fair

Târg de Crăciun caritabil pe 22 și 23 decembrie la Centrul Cultural Reduta

Pe 22 și 23 decembrie, între orele 14:00 și 21:00, la Centrul Cultural Reduta, voluntarii asociației Beard Brothers Brașov vor reuni artiști locali și nu numai,comercianți de lucruri făcute manual, cu mult drag, în cadrul târgului caritabil de Crăciun, Winter Charity Fair.

Evenimentul se află la cea de a 5-a ediție de la lansarea conceptului și este o inițiativă a Beard Brothers Cluj.

Prima ediție a Winter Charity Fair Brașov este totodată și primul eveniment din campania demaratăde filiala brașoveană a Beard Brothers. Campania se numește Bits for Education, pe scurt BifE, princare asociația își propune să crească nivelul de atractivitate a școlii pentru copiii din medii defavorizate.

Mai concret, îi vom ajuta pe elevii Școlii Gimnaziale din Cuciulata, județul Brașov să beneficieze de două videoproiectoare, o imprimantă color, manuale și rechizite iar pe cei susținuți de Fundația pentru CopiiAbandonați din Ghimbav cu bluze de corp de bumbac și alimente.

În goana după cadouri, vă invităm să vă opriți și pe la mesele artiștilor noștri care vă așteaptă cu multe daruri de Crăciun dar și la colțul copiilor, unde vă pregătim multe surprize. Totdin dorința de a sprijini această campanie, vom organiza o tombolă, în colaborare cu partenerii noștri, oferind premii diverse în schimbul unei donații recomandate de 10 lei. O parte din vânzările efectuate în cadrul târgului va fi redirecționată către elevi din medii defavorizate din împrejurimile Brașovului. 

Sursa si imagine: comunicat remis La pas prin Brasov                                           

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.