12 iulie 2024

Contact us

Au început înscrierile la atelierele creative Romanian Street Art

 Au început înscrierile la atelierele creative Romanian Street Art

Programul Romanian Street Art include o serie de ateliere creative care promovează arta stradală și educația culturală non-formală. Cele cinci ateliere creative de artă sunt menite să încurajeze expresia artistică în spațiul public și să implice atât comunitatea de artiști, cât și rezidenții în procesul de regenerare urbană.

Program ateliere creative Romanian Street Art

Ortaku // 13 iulie 2024

Participanții vor învăța tehnici de creare și aplicare a stencilurilor, o formă de artă stradală care implică tăierea de modele în șabloane și utilizarea acestora pentru a aplica imagini pe diverse suprafețe.

Serebe // 5 Octombrie 2024

Acest atelier oferă oportunitatea de a explora tehnici de desen sub îndrumarea unei artiste experimentate, punând accent pe dezvoltarea abilităților de desen în contextul artei stradale.

Pisica Pătrată // 7 Decembrie 2024

Concentrat pe crearea și dezvoltarea de personaje, acest atelier susținut de apreciatul artist Pisica Pătrată va ghida participanții prin procesul de concepere și ilustrare a figurilor distinctive în arta urbană.

Tobias Barenthin Lindblad // 15 Martie 2025

Condus de Tobias Barenthin Lindblad, autor, editor și entuziast al graffiti-ului, acest atelier este dedicat tehnicilor de graffiti. După ce a activat ca graffiti artist în adolescență, Tobias a co-fondat revista internațională de graffiti UP, care ulterior a devenit Dokument Press. Participanții vor învăța despre stiluri de lettering, cum să își creeze propriul tag, și vor discuta despre importanța mesajului în arta graffiti.

Serebe // 11 Octombrie 2025

Acest atelier oferă oportunitatea de a explora tehnici de desen sub îndrumarea unei artiste experimentate, punând accent pe dezvoltarea abilităților de desen în contextul artei stradale.

Înscrierea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Rezervă locul tău aici: https://un-hidden.ro/romanian-street-art-ateliere-creative/  

Programul cultural multianual Romanian Street Art este produs de Save or Cancel (Cristina Popa, Andrei Racovițan) prin feeder.ro și este co-finanțat de AFCN.

Programul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Parteneri: Launloc, Lente, Romexpo

Parteneri media: Amsterdam Street ArtIglooIQadsI Support Street ArtLa pas prin BrașovLitera 9Modernism.ro, Mnogo DeinostiMunteanuPRwave, Revista Atelierul, Revista Golan, Street Art Belgrade, The Institute, Zeppelin, Ziarul Pozitiv.

Sursa și imagine: comunicat remis La pas prin Brașov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.