12 aprilie 2024

Contact us

Brașovul se transformă sub viziunea artiștilor contemporani la Muzeul de Artă Brașov

 Brașovul se transformă sub viziunea artiștilor contemporani la Muzeul de Artă Brașov

Muzeul de Artă Brașov în colaborare cu Depoul de Artă Urbană vă invită vineri, 30 iunie 2023, între orele 17-20, la cea de-a treia ediție a proiectului „Re:Imagine Brașov”. Vizitatorii vor petrece o seară încântătoare de creație live și recital muzical în spațiile muzeului din Bulevardul Eroilor nr. 21.

În ambianța creată de muzicienii Radu Croitoru (violoncel) și Ana-Maria Negrea (pian), publicul va avea ocazia să ia parte la procesul de creație al lucrărilor de artă și să interacționeze direct cu artiștii. De această dată muzeul devine spațiu de creație și inspirație pentru: Beatrice Gherghel, Alexandra Gold, Homeboy, Xenia Pamfil, Teodora Pica.

Proiectul „Re:Imagine Brașov” urmărește aducerea în contemporaneitate a patrimoniului arhitectural care definește Brașovul prin lucrările artiștilor care trăiesc și creează în acest oraș. Au mai avut loc două ediții anterioare în lunile februarie și martie ale anului 2023, evenimente în cadrul cărora zece artiști brașoveni au redescoperit clădirile emblematice ale Brașovului și l-au reinterpretat prin prisma stilului artistic propriu.

Toate lucrările realizate în spațiile muzeului pe parcursul acestui proiect vor face parte dintr-o expoziție organizată la Muzeul de Artă Brașov în luna septembrie, cu prilejul Zilelor Europene ale Patrimoniului.

Titlul evenimentului:  Re:Imagine Brașov, Ediția III

Organizator: Muzeul de Artă Brașov

Partener: Depoul de Artă Urbană

Locul desfășurării: Muzeul de Artă Brașov, B-dul Eroilor 21, Parter

Program: Vineri, 30 iunie 2023, orele 17-20

Acces: Gratuit

Accesul la acest eveniment este gratuit.

Sursa si imagine: comunicat remis la pas prin Brașov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.