18 aprilie 2024

Contact us

Campanie de promovare civică și turistică a orașului Săcele

 Campanie de promovare civică și turistică a orașului Săcele

Tumultul vieții, grijile și gândurile ne răpesc uneori bucuria contemplării și evidențierii aspectelor pozitive ale cetății.

Dincolo de orgoliile timpului și de duelurile afirmațiilor s-a născut “Din Săcele, cu drag”, o campanie care aduce tinerii pe un făgaș al normalității, respectului, promovării și valorificării diversității locale, al promovării orașului.

Promovarea diversității, combaterea stereotipurilor și valorificarea potențialului cultural din  comunitate este misiunea tinerilor voluntari ai liceelor din orașul Săcele, absolvenți ai programului „Multimedia – Pregătire pentru Viață”.

Avem atât de multe lucruri frumoase în jurul nostru pe care parcă nu vrem să le mai vedem. Vă invit să priviți și să pășiți în sânul unei comunități frumoase prin intermediul unui clip de promovare lansat recent:

Materialul video a fost realizat de tinerii voluntari implicați în proiectul „Din Săcele, cu drag” împreună cu echipa de filmare Nature&Travel Documentaries (ntdfilm.ro), cu scopul de a evidenția potențialul turistic local și de a valorifica diversitatea culturală.

Alte informații despre campania “Din Săcele, cu drag” în materialele următoare:

‘Din Săcele, cu drag’, lansare clip

Premieră: ‘Din Săcele, cu drag’, lansare clip

Credit foto: Dan STRĂUȚI

Video: YouTube

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.