3 decembrie 2023

Contact us

Centrul-Cultural Reduta: Watzzy – lansare E.P. ABSURD

 Centrul-Cultural Reduta: Watzzy – lansare E.P. ABSURD

Watzzy vine să cânte pentru prima oară pe scena Redutei din Brașov în 10 aprilie, de la ora 18.00 cu noul E.P. intitulat ABSURD.

Absurd conține cinci cântece care explorează diferite stări sufletești și care duc ascultătorul într-o călătorie de trăiri.

Pe lângă piesele de pe noul material, Watzzy împreună cu trupa vor cânta și cântece de pe albumele ‘Pamela’ și ‘F.A.N. Sessions’ cum ar fi: Bere, Tare, Vânătoarea, Lean on Me, Your Eyes și Helicopter.

Watzzy vă va conduce pe un drum care explorează emoții și stări sufletești prin funk, rock, blues și folk acustic și al cărei destinație finală este efectiv trăirea momentului prezent.

Concertul va fi deschis de producătorul de muzică brașovean George Pandrea.

Watzzy este un artist brașovean căruia îi place să exploreze stări sufletești, emoții și natura acestora prin muzică.

Stilul dominant abordat este o combinație între funk, rock și blues, dar care împrumută elemente și din jazz, folk acustic și muzica electronică.

Până acum, Watzzy a lansat două albume: F.A.N. Sessions, un album live și Pamela, primul material discografic lansat în 2019. Watzzy pe numele său Watzatka Robert cântă la voce, chitară și vioară și va fi acompaniat pe scenă de Sütő Ákos ‘Soka’ la tobe, Ciprian Dragomir ‘Cipa’ la bass și voce și Mihai Nedea la clape.

George Pandrea este un producător de muzică din Brașov. Chitarist la bază, ulterior face trecerea la producția pe calculator. Pune în ultimii ani bazele mai multor proiecte precum Tertip (Rnb), Biofilm (Poetry performanve) și Mezzin (Deep house). Se dedică cel mai mult însă proiectului său solo, George Pandrea. Compune piese centrate în jurul beat-ului, în principal hip-hop și down-tempo.

Prețul unui bilet este de 40 de lei și se poate procura de la Centrul-Cultural Reduta din Brașov sau online de pe site-ul eventbook.

 

Sursa si imagine: comunicat remis La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.