23 mai 2024

Contact us

Chef Alexandru Pandrea, secretele și incredientele preparării bomboanelor de ciocolată

 Chef Alexandru Pandrea, secretele și incredientele preparării bomboanelor de ciocolată

Empatie, șarm, explicații în detaliu ornate cu doze de umor au fost punctele forte ale lui Chef Alexandru Pandrea. Pe 22 februarie a.c.  Alexandru Pandrea nu a lucrat pentru Luado Chocolate. Chef Alexandru Pandrea și-a etalat priceperea și cunoștințele în fața copiilor, a părinților, a vizitatorilor care au fost curioși să cunoască procesul de fabricare a pralinelor.

În cadrul expoziției ”Bonbons, Chocolat, Caramels – Istoria ciocolatei la Brașov”, Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului și Luado Chocolate au organizat acțiunea ”Atelierul de bomboane de ciocolată”.

Vă invit să descoperim care sunt secretele și incredientele preparării bomboanelor de ciocolată realizate de Alexandru Pandrea:

Muzeul Civilizației Urbane organizează expoziția Bonbons. Chocolat. Caramels. Istoria ciocolatei la Brașov, eveniment în cadrul căruia veți descoperi cum se fabricau dulciuri odinioară în Brașov, din secolul al XIX-lea până în zilele noastre.

La standul muzeului, se vor vinde produse de ciocolată realizate manual, cu gusturi fine și arome unice de către firma Luado Chocolate® din Brașov.

Expoziția se poate vizita și în perioada februarie 2017 – martie 2017.

Pentru mai multe informatii aveti la dispozitie urmatoarele articole:

Vernisaj: Bonbons. Chocolat. Caramels. Istoria ciocolatei la Brașov

Bonbons. Chocolat. Caramels. Istoria ciocolatei la Brașov


Video: YouTube

Credit foto: Dan STRAUTI

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.