19 mai 2024

Contact us

DEMO METAL Brașov 2017

 DEMO METAL Brașov 2017

Tehnic Media SRL, în calitate de organizator DEMO METAL și Camera de Comerț și Industrie Brașov, Centrul Enterprise Europe Network, vă invită să participați la mult așteptatul eveniment dedicat industriei prelucrării metalelor.

Cea de-a VII-a ediție a DEMO METAL, cel mai important eveniment organizat în România în domeniul industriei prelucrării metalelor, se va desfășura în perioada 23-25 octombrie 2017, pe fosta platformă industrială Rulmentul, la Centrul de Evenimente și Conferințe Lux Divina.

DEMO METAL se va desfășura în perioada 23 – 25 octombrie 2017, cu scopul de a susține evoluția afacerilor locale din industrie, de a atrage noi investiții și de a încuraja parteneriate internaționale.  Această ediție a Demo Metal  reunește 70 de companii și prezintă ultimele noutăți dedicate industriei prelucrării metalelor.

DEMO METAL Brașov 2017 este locul de întâlnire al profesioniștilor din România și evenimentul ce conturează perspectivele regionale ale industriei. Prin alinierea temelor abordate la tendințele din industria mondială de profil și aprofundarea/dezvoltarea lor continuă, DEMO METAL Brașov 2017 este pe punctul de a deveni un eveniment de referință în domeniu în Europa de Est.

La DEMO METAL sunt prezenți cei mai importanți furnizori de mașini-unelte, scule, echipamente, accesorii și soluții software pentru industria de prelucrare a metalelor. Aici sunt prezentate cele mai moderne și eficiente soluții pentru abordarea provocărilor din producție.

Sunt așteptați să participe toți specialiștii și reprezentanții companiilor interesate de noutățile domeniului, pe care furnizorii prezenți le oferă producătorilor de componente pentru industriile: AUTO, AERO, CONSTRUCȚII DE MAȘINI, etc.

Pe 24 octombrie 2017, între orele 10:00 și 16:00, în cadrul Demo Metal Brașov,  Camera Franceză de Comerț și Industrie în România (CCIFER) va organiza Forumul de afaceri Business Accelerator, un eveniment dedicat companiilor din industriile: auto, mecanică, metalurgică, materialelor plastice, construcții, energetică și domenii conexe. Evenimentul este o adevărată platformă de business prin intermediul căreia peste 50 de directori de achiziții și de vânzări vor lua parte la peste 150 de întâlniri B2B!

Video: YouTube

Credit foto: Dan Strauti

1 Comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.