23 iulie 2024

Contact us

Descoperă viitorul și succesul în Resurse Umane la Conferința Great People Inside, „Everything HR”, evenimentul de HR al anului. 29-30 Mai, Brașov, România

 Descoperă viitorul și succesul în Resurse Umane la Conferința Great People Inside, „Everything HR”, evenimentul de HR al anului. 29-30 Mai, Brașov, România

Cel mai prestigios eveniment de HR din România și unul dintre cele mai importante și de impact evenimente din Europa de Est, conferința Great People Inside „Everything HR” se află la cea de-a 19-a ediție. Conferința se va desfășura în 29-30 Mai, Hotel Qosmo, Brașov.

Vino și descoperă și tu cele mai noi tendințe, inovații revoluționare și strategii de succes, prezentate direct de către experți de top din industrie. 𝗙𝗶𝘁𝗶 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗲 𝗱𝗶𝗻 𝘃𝗶𝗶𝘁𝗼𝗿𝘂𝗹 𝗛𝗥!

Printre keynote speakerii prezenți în acest an, amintim pe:

  • 𝗔𝗻𝗶𝗹 𝗦𝗲𝘁𝗵 profesor de neuroștiință cognitivă și computațională la Universitatea din Sussex și codirector fondator al Centrului Sackler pentru Știința Conștiinței. Cercetările sale principale se axează pe modul în care percepțiile conștiente ale lumii și ale sinelui pot fi înțelese prin prisma ”creierului predictiv”.
  • 𝗙𝗹𝗮𝘃𝗶𝘂 𝗖𝗶𝗰𝗶𝗿𝗲𝗮𝗻  fondatorul a două companii influente în lumea afacerilor, atât în România, cât și în Europa: BRAND EMOTIONS și BRAND MINDS.
  • 𝗜𝘁𝗮𝘆 𝗧𝗮𝗹𝗴𝗮𝗺 dirijor de orchestră devenit ”dirijor de oameni”. Găsește metafore pentru comportamentul organizațional și modele de conducere inspirate din funcționarea orchestrei simfonice.
  • 𝗣𝗲𝗿𝗿𝘆 𝗧𝗶𝗺𝗺𝘀 fondator și director general al PTHR – o companie de consultanță de nișă, cu misiunea de a crea afaceri mai bune pentru o lume mai bună. Este unul dintre cei mai influenți 100 de oameni de HR la nivel global.
  • 𝗧𝗿𝗮𝗰𝗶𝗲 𝗦𝗽𝗼𝗻𝗲𝗻𝗯𝗲𝗿𝗴 speaker de talie mondială pe teme de resurse umane, leadership, tehnologie și afaceri, iar în prezent este Chief People Officer al The Granite Group.
  • 𝗭𝗮𝗿𝗷𝗮 𝗖𝗶𝗯𝗲𝗷 CEO & Fondator My Tamarin. Zarja și echipa sa lucrează în parteneriat cu întreprinderi progresiste care înțeleg importanța diversității și a incluziunii la locul de muncă, alături de care proiectează și implementează servicii care sprijină păstrarea angajaților, satisfacția acestora și diversitatea forței de muncă.
  • 𝗢𝗻𝘆𝗶 𝗔𝗻𝘆𝗮𝗱𝗼 lider global, un speaker futurist și corporativ. Onyi susține discursuri în întreaga lume la diferite conferințe, evenimente și organizații pe diverse subiecte, cum ar fi gândirea viitoare, viitorul muncii, dezvoltarea și distincția leadershipului și leadershipul Al și tehnologic.

Ce ar face diferența în munca ta, în era digitală? Descoperă răspunsurile și soluțiile la Conferința ‘Great People Inside, Everything HR’ și alătură-te liderilor de opinie și experților într-un dialog inspirațional.

Pentru mai multe detalii despre eveniment și înregistrare te rugăm să accesezi pagina:

www.everythinghr.live/2024.

Parteneri ai evenimentului: Brand Minds, Wellington, Charging Partner, Dima Consulting Group, TotalSoft, Autonom, AHK, Camera de Comerț și Industrie Brașov, Școala de Dicție, Media Training.

Parteneri media ai evenimentului: Ejobs, Grupul Iubim Brașovul, 4Career, Learn&Go, La pas prin Brașov, Portal HR, PR Wave, Monitorul Expres, NewsBv.ro, AFSRU Asociația Furnizorilor de servicii de resurse umane, EventsOnline, Leaders, Grupul de presă Bursa, Antreprenor în România, Business Mind, Club Economic, Club Antreprenor, Transilvania Business, Economistul, Global HR Manager, Global Manager, Jurnalul de Afaceri, Matek, Risco, Mamprenoare, Portal Management, Search HR, România Durabilă.

Sursa și imagine: comunicat remis La pas prin Brașov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.