25 aprilie 2024

Contact us

Descoperă Viitorul Tehnologiei Aerospațiale la FAST Forum Meetup!

 Descoperă Viitorul Tehnologiei Aerospațiale la FAST Forum Meetup!

Asociația Romanian Space Initiative (ROSPIN) este o organizație ce are ca scop dezvoltarea ecosistemului aerospațial din România prin program educaționale, proiecte tehnice, competiții și evenimete de comunitate.

FAST Forum este un eveniment marca ROSPIN, menit să reunească comunitatea celor interesați de domeniul aerospațial și tech, într-un cadru prielnic formării de noi legături între aceștia, plin de inspirație din partea celor mai importante persoane și organizații din industria locală și internațională.

Ești fascinat de misterele Universului și de miracolele ingineriei aerospațiale? Visezi la o carieră printre stele sau pur și simplu ești curios să afli ce ne rezervă viitorul explorării spațiale? Atunci evenimentul FAST Forum (Future of Air & Space Technology) Meetup este evenimentul perfect pentru tine!

Sâmbătă, 30 Martie 2024, Cinema Astra Brașov va fi gazda unei zile dedicate inovației și descoperirii în domeniul aerospațial. Timp de câteva ore, pasionați ca tine și experți renumiți din diverse ramuri ale industriei se vor reuni pentru a explora cele mai noi tendințe și a dezvălui perspectivele fascinante ale acestui sector în continuă evoluție.

Printre invitați se numără:

 Alexandra Niță, Co-founder ROSPIN

Giorgiana Matei, Head of Human Resources la Aerotec

Dorina Popsai, Former ICT Consultant la HPP

Mihai Ivanovici, profesor la Universitatea Transilvania

Alex Lungu, Aircraft Engineer la Airbus Helicopters Romania

Sorin Grigorescu, Head of ROVIS Laboratory la Universitatea Transilvania

Conferința nu se limitează doar la prezentări captivante, ci oferă și workshop-uri interactive pentru aprofundarea cunoștințelor. În plus, se acordă un spațiu generos pentru sesiuni de networking, facilitând schimbul de idei între profesioniștii din industrie și pasionații de explorare spațială.

Cu un program variat și participanți din diverse sectoare, conferința „Future of Aerospace Technology” se dovedește a fi un eveniment de referință în domeniul inovației aero-spațiale.

Nu rata șansa de a te aventura în viitorul fascinant al tehnologiei aerospațiale!

Pentru mai multe detalii https://fb.me/e/1KGSHuYnL

Rezervă-ți acum locul completând formularul:

https://forms.gle/cfdGBuYSZqcq7SPU7

Sursa si imagine: comunicat remis La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.