15 iulie 2024

Contact us

Improvisneyland Comedy Show de Ziua Mondială a Teatrului

 Improvisneyland Comedy Show de Ziua Mondială a Teatrului

Centrul Cultural Reduta vă invită să sărbătoriți ZIUA MONDIALĂ A TEATRULUI în compania veteranilor teatrului de improvizație, IMPROVISNEYLAND în 27 martie, de la ora 19.00.

INTRAREA ESTE LIBERĂ!

Spectacolul este cu audiență generală, fără limită de vârstă sau de râs.

Improvisneyland Comedy Show este un spectacol incendiar! Improvisneyland te face să râzi de peste 15 ani de zile! Cunoscuți ca veteranii teatrului de improvizație, Improvisneyland este unul din pionierii teatrului de improvizație din România.

Improvisneyland este formată din actori profesioniști de top, care joacă la cele mai importante teatre din România și în seriale de comedie cunoscute. Trupa Improvisneyland este creatoarea Comedy Impro Fest, festivalul unde anual participă peste 15 trupe de teatru de improvizație, iar râsul se întâlnește cu formate inovative. Improvisneyland predă beneficiile improvizației în cadrul Academiei de improvizație și are peste 1000 absolvenți fericiți.

În distribuție:
Axel Moustache, Andreea Samson, Mădălin Mandin, Pavel Bârsan, Andreea Moustache, Beatrice Rubica, Doina Antohi, Radu Ciobănașu, Andreea Mateiu, Marian Hancu, Sergiu Costache.

Spectacolul este organizat și produs de The Creative Moustache.

Ziua mondială a teatrului este marcată în fiecare an la 27 martie, în vederea conştientizării valorii teatrului în toate formele sale şi promovării activităţii comunităţilor de teatru în întreaga lume.

Sursa si imagine: comunicat transmis La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.