24 aprilie 2024

Contact us

Inspectoratul Școlar Județean Brașov – comunicat de presă

 Inspectoratul Școlar Județean Brașov – comunicat de presă

Având în vedere că în ultima perioadă s-au înmulțit formele și canalele de transmitere a informațiilor și documentelor între Ministerul Educației și Cercetării, Inspectoratul Școlar Județean Brașov, unitățile școlare și alte entități publice sau private, pentru a asigura o circulație corectă a acestora și pentru a evita transmiterea de informații false și documente neoficiale, aducem la cunoștință că Inspectoratul Școlar Județean Brașov folosește, în exclusivitate, următoarele canale oficiale de comunicații:

1. Web: Site-ul oficial de web: http://www.isjbrasov.ro.
2. Facebook: Pagina oficială: https://www.facebook.com/isjbrasov
3. Email:
a. Adresa oficială, publică, a Inspectoratului Școlar Județean Brașov este: info@isjbrasov.ro.
b. Adresa utilizată pentru comunicarea cu unitățile școlare este: comunicare@isjbrasov.ro.
c. Adresa utilizată pentru transmiterea petițiilor la secretariatul Inspectoratului Școlar Județean Brașov este: petitii@isjbrasov.ro.
d. Fiecare angajat al Inspectoratului Școlar Județean Brașov deține o adresă oficială de email de forma prenume.nume@isjbrasov.ro. Aceste adrese sunt folosite în comunicarea instituțională specifică postului fiecărui angajat. Adresele de email de serviciu ale angajaților Inspectoratului Școlar Județean Brașov sunt publicate pe pagina de web a instituției, la adresa: http://isjbrasov.ro/index.php/homepage/echipa-isj.
e. Telefon: Numerele de telefon de serviciu utilizate de către angajații Inspectoratului Școlar Județean Brașov sunt publicate pe pagina de web a instituției, la adresa:
http://isjbrasov.ro/index.php/homepage/echipa-isj.

Informațiile și documentele transmise prin canalele oficiale enumerate mai sus respectă regulile de comunicare instituțională, având strictă legătură cu problematica specifică domeniului de activitate.

Orice informații sau documente transmise prin intermediul altor canale sau adrese de comunicații virtuale (email-uri personale, pagini de Facebook personale etc.) sau prin intermediul altor platforme de comunicații nu sunt asumate de către instituția noastră și nu pot reprezenta puncte de vedere oficiale ale Inspectoratului Școlar Județean Brașov.

Redactia

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.