18 aprilie 2024

Contact us

Monica Anghel cântă pe 15 și 16 iunie la Filarmonica Brașov!

 Monica Anghel cântă pe 15 și 16 iunie la Filarmonica Brașov!

După o stagiune bogată în evenimente de excepție, Filarmonica Brașov a anunțat marea închidere a celei de-a 145-a stagiuni. Ultimul concert va avea loc de două ori, pe 15 și 16 iunie de la ora 19 și este intitulat “O istorie simfonică a muzicii ușoare românești”.

Concertul va fi condus de maestrul Andrei Tudor, cunoscut pentru proiectele sale de mare anvergură din domeniul muzicii ușoare și îi va avea ca protagoniști pe Monica Anghel și tenorii Florin Estefan, Eusebiu Huțan, Cristian Mogoșan și Hector Mendoza.

În program sunt pregătite în formulă simfonică piese celebre din repertoriul muzicii ușoare românești, precum “Copacul”, “Oameni”, “Spune-mi”, “Dau viața mea pentru o iubire” și multe altele!

Înainte de acest concert, filarmonica brașoveană va mai susține un singur concert simfonic, pe 8 iunie, de la ora 19, în cadrul căruia dirijorul Palmer Barnaby, Horia Mihail și orchestra simfonică a Filarmonicii Brașov vor interpreta un program compus doar din piese de Wolfgang Amadeus Mozart.

Biletele pentru toate evenimentele Filarmonicii Brașov se găsesc la casieria Sălii Patria sau online pe site-ul bilet.ro.

Sursa si imagini: comunicat remis La pas prin Brașov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.