Program de lucru cu publicul în cadrul Camerei de Comerț și Industrie Brașov

Întrucât siguranţa şi sănătatea populației sunt primordiale, Camera de Comerț și Industrie Brașov respectă toate recomandările  făcute de către autoritatile competente ale Statului si de către Ministerul Sănătății în ceea ce privește măsurile care au ca scop limitarea răspândirii virusului COVID-19 și încurajează întregul mediu de afaceri de a proceda într-un mod similar.

În acest sens, Camera de Comerț și Industrie Brașov recomandă ca în perioada 18.03.2020 – 31.03.2020, să se evite, pe cât posibil, deplasările la sediul Camerei pentru activitățile specifice de relații cu publicul și sesiunile de consultanță acordate cetățenilor.

Pentru limitarea numărului de interacțiuni directe, programul de lucru cu publicul este zilnic, în intervalul orar 10,00 – 12,00 DOAR în baza unei programări:

  • Pentru eliberarea de certificatede origine si avizarea  altor documente comerciale:  telefon 0725 55 99 12
  • Pentru  consultanță în vederea analizării   existenței  cazului de forță majoră: telefon 0728 13 77 36
  • Pentru consultanță înființări/modificari societăți: telefon 0728 13 77 37 sau 0725 55 99 12

În ceea ce priveste Departamentul de Consultanță din cadrul CCIBV, solicitările se pot face prin e-mail la adresa următoare : ccibv@ccibv.ro.

Contăm pe sprijinul și înțelegerea dumneavoastră în vederea desfășurării în condiții optime a activităților instituției.

Va multumim pentru intelegere!

Foto: Radu Robescu

Sursa: comunicat remis la pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.