25 aprilie 2024

Contact us

ProPark Adventure, 1-4 septembrie 2016

 ProPark Adventure, 1-4 septembrie 2016

ProPark AdventureProPark Adventure este o competiție cu caracter montan care testează aptitudinile fizice, psihice, de anduranță și de orientare ale echipelor. Raidul de aventură este o competiție de echipă, se desfășoară non-stop în regim de orientare în zone greu accesibile. Și cei care termină concursul pot fi declarați învingători.

„Propark și CPNT (n.r: organizata de către Fundația ProPark pentru arii protejate în colaborare cu Clubul pentru Protecția Naturii și Turism Brașov, ediția 2016) te invită să iei parte la cel mai complex concurs de tip adventure din România! Vino să descoperi natura și concurează în numele unei arii protejate!

Ediția a doua se vrea a fi la fel de provocatoare, lungă, grea și plăcută precum cea dintâi! Astfel, cei care au participat la prima ediție știu la ce să se aștepte, iar pentru cei care se vor afla la prima încercare sugerăm poveștile scrise în 2015 despre ProPark Adventure.

Dacă în 2015 am avut două secțiuni – să le zicem scurtă și lungă – în 2016 secțiunea ”scurtă” nu mai este la fel de sigură, dar n-o excludem încă.

Timpul limită de parcurgere al traseului va rămân 50 de ore, la care se va adăuga eventual timpul mort petrecut în traseu…Zona județului Brașov, locația aleasă și pentru anul 2016, reprezintă o sursa aproape inepuizabilă de trasee dificile pe care le putem propune pentru ProPark Adventure, dar ne și oferă posibilitatea de a organiza un concurs de o calitate mai ridicată, fiind zone cunoscute de noi, pentru că noi aici suntem acasă.” se precizeaza pe propark-adventure.ro

ProPark Adventure 2016: Distanța: 180-250 km . Echipă: patru persoane, minim o fată. Timp: maxim 50 ore. Probe: ciclism montan, alergare montană, orientare sportivă, caiac, probe pe coardă, probe în peșteră și altele!

Regulamentul competiției poate fi consultat aici.

Imagine ProPark Adventure

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.