Q Events Center, cel mai nou centru de evenimente din Brasov

Locatia fostului Casino Vesuvius prinde viata intr-un nou concept – Q Events Center. Ideea acestui business a fost implementata in mod natural, pe o piata a serviciilor de evenimente extrem de dinamica care are nevoie de centre moderne, care sa imbine un design deosebit cu servicii de calitate.

Avand o suprafata utila de peste 1200 mp, Q Events Center dispune de doua sali pentru desfasurarea de evenimente (Crown si Gold), cu o capacitate de pana la 700 de invitati. In plus, mai exista o a treia sala, de dimensiuni mai mici (Prive), care va putea fi folosita ca loc de entertainment pentru copii in perioada in care vor fi organizate evenimentele, acest lucru reprezentand un element de noutate, totodata oferind si un confort parintilor.

Potentialul salilor este generos, ele putand gazdui nenumarate genuri de evenimente: pe langa diferite ceremonii, speram sa atragem companiile pentru petrecerile lor corporate, lansari de produse si nu in ultimul rand pe elevi pentru balurile de absolvire.

Un alt avantaj este localizarea, care permite desfasurarea evenimentelor atat in interior, cat si in exterior, fara a deranja zone rezidentiale.

Accentul va fi pus inca de la inceput pe un raport calitate pret competitiv, care sa asigure o crestere sustenabila a businessului precum si fidelizarea clientilor. Pachetul de servicii este unul extins: putand coordona de la concept, estetica pana la cele mai mici detalii, pentru un eveniment complet.

Investitia a inceput din luna decembrie 2017, fiind de peste 200.000 de euro pana in prezent.

Inaugurarea va avea loc in data de 09.03.2018 – ora 18.30, prin evenimentul Night of Roses. Pentru acest eveniment locatia este ocupata in proportie de 100%.

Video: YouTube

Credit foto: Dan Strauti

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.