21 septembrie 2023

Contact us

Spectacol folcloric „De Dragobete, iubește românește” în 1 martie

 Spectacol folcloric „De Dragobete, iubește românește” în 1 martie

Centrul Cultural Reduta și Ansamblul Folcloric POIENIȚA vă invită la spectacolul folcloric „De Dragobete, iubește românește”  în 1 martie, de la ora 18.00.

Intrarea este liberă!

Soliști:
Alina Sârbu și George Muraru

Participă:
Ansamblul Folcloric CRAI NOU al Palatului Copiilor Brașov și Ansamblul Folcloric POIENIȚA al Centrului Cultural Reduta

George  Muraru este interpret de muzică populară, profesor de canto popular la Școala de Arte și Meserii ,,Tiberiu Brediceanu” din Brașov și cadru didactiv asociat la Facultatea de Muzică din cadrul Universității Transilvania. Cu o activitate de peste 20 de ani în domeniu, George Muraru a urcat pe numeroase scene din țară în cadrul spectacolelor de folclor, fiind prezent atât în emisiuni radio, cât și în cele TV.

Pentru Alina Sârbu, muzica a fost mereu acel motor care i-a dat curaj și însuflețire atât în momentele grele ale vieții, cât și în cele frumoase. A studiat arhitectura la București, îmbrățișând cu dăruire această meserie, dar nu a uitat o clipă visul de a cânta în fața publicului. ,,Muzica este cea care mă face să mă simt acasă, oriunde m-aș afla. Fără ea, viața noastră ar fi un continuu murmur monoton”, spune Alina Sârbu, citată de La pas prin Brașov.

Sursa și imagine: comunicat remis La pas prin Brașov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.