Centrul Cultural Reduta: „Măiastra”, spectacolul de pantomimă, muzică și poezie dedicat marilor valori ale culturii naționale

Centrul Cultural Reduta în colaborare cu actorul mim de renume internațional George Ciolpan prezintă „MĂIASTRA” – un spectacol de pantomimă, muzică și poezie dedicat marilor valori ale culturii naționale:
Mihai Eminescu, Grigore Vieru, Constantin Brâncusi, cu participarea violonistei Rodica Boldorea în 8 decembrie, ora 18.30.

Scenariul și regia – George Ciolpan

,,Acesta este un spectacol inedit, o premieră pentru Brașov, pentru România. Este un proiect, în vederea realizării unui spectacol de pantomimă, muzică și poezie, în care cele trei arte vor crea împreună o atmosferă sublimă, prin cele mai frumoase mijloacele, ce le caracterizează. Dorim să oferim publicului brașovean, o producție artistică de cea mai înaltă calitate, ceva neobișnuit, unic și extrem de interesant. Muzica, pantomima și poezia se vor îmbina firesc și vor crea o armonie. Lucrările lui Brâncuși se vor proiecta pe un ecran, în anumite momente, pe tot parcursul spectacolului, parte a multor pantomime, cu conotație filosofică și poetică ale mimului”, comunică George Ciolpan, actor mim.

Biletele se vând prin eventbook și la casieria Centrului Cultural Reduta.

https://eventbook.ro/theater/bilete-maiastra-reduta

Preț bilet: 20 lei.

,,MĂIASTRA este o premieră pentru Brașov, pentru România. Este un proiect, în vederea realizării unui spectacol de pantomimă, muzică și poezie, în care cele trei arte vor crea împreună o atmosferă sublimă, prin cele mai frumoase mijloacele, ce le caracterizează ”, comunică George Ciolpan, actor mim.

Sursa si imagine: comunicat remis La pas prin Brasov

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.