18 aprilie 2024

Contact us

Șezătoare de februarie, la Veneția de Sus

 Șezătoare de februarie, la Veneția de Sus

Vă invităm, cu mic cu mare, sâmbătă , 11 februarie 2017, la cea de-a patra şezătoare din cadrul proiectului itinerant „Şezători în Ţara Făgăraşului” , la căminul cultural din satul Veneția de Sus, jud. Brașov.

Gazda noastra va fi Maria Boboia, care ne va prezenta și Muzeul Satului, locul unde a strâns cu mult drag elemente populare specifice satului, costume populare, obiecte și unelte vechi.

Ne întâlnim să continuăm coaserea iilor noastre, să croşetăm, să tricotăm; vom asculta muzică românească și vom dansa; ne vom bucura de micile surprize propuse de gazda noastră și, ca de fiecare data, de bunătăţile gătite în casă de participantele la şezătoare.

Din partea casei vom gusta și din bucatele pregătite în casă de harnicele doamne din Veneția de Sus și vom asculta povețele și poveștile lor la un pahar de…vorbă.

Ca de fiecare dată, vă rugăm să nu vă uitați acasă lucrul, plăcintele și bunătățile gătite în casă și buna-dispoziție. Ne vedem sâmbătă , 11 februarie 2017, ora 10, în satul Veneția de Sus, jud. Brașov.

VIA: https://www.facebook.com/events/218666711874402/

Redactia

1 Comment

  • Frumos!Sa va dea Domnul sanatate si putere sa faceti cit mai multe sezatori si sa prezentati tot ce se mai poate ,de la cei care au muncit si nu s-au plins de nimic-parinti,bunici….mosi si stramosi!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.